Tailor made

De zuiverheid van ons kristal en de doorgedreven vakkennis van onze meester-ambachtslieden hebben Val Saint Lambert doen uitgroeien tot een unieke onderneming.
Wij zijn vandaag de enige overgebleven kristalfabriek in de hele wereld die prestigestukken op maat vervaardigt, telkens weer met het oog op de opperste tevredenheid van de klant. Sommige van onze creaties uit het verleden genieten internationale faam: denk maar aan de Vaas van de 9 Provincies of aan de 19 kandelaars van het Chowahalla Paleis in Hyderabad (India). Zonder te vergeten ’s werelds hoogste raket in kristal van het Belgische Paviljoen te Shangaï.

Koninklijke families en internationale prominenten hebben altijd al een beroep gedaan op onze diensten voor de verfraaiing van hun interieurs, maar wij staan evenzeer klaar voor ú.
Aarzel dus niet om ons uw plannen en projecten voor te leggen. Onze vakmensen en designers zijn graag bereid u te helpen om uw dromen te verwezenlijken, geheel in lijn met een traditie die al sinds 1826 de grondslag vormt voor onze reputatie.